Clinica Împreună - Centru de terapie

Despre noi

Bună! Clinica Împreună s-a născut din dorința unei echipe de profesioniști, a căror misiune este aceea de a recupera și integra în societate cât mai eficient copiii cu diverse afecțiuni.

Clinica Împreună este un centru de diagnostic și terapie pentru copiii cu Autism Virtual, dar și cu alte tulburări de dezvoltare. Ea fost fondată din nevoia de a recupera cât mai repede, într-un mediu securizat, cazurile de copii afectați de aceste tulburări.

Clinica Împreună se concentrează terapia copiilor cu TSA, fiind inspirată de compasiunea și devotamentul profesioniștilor noștri care sunt implicați în procesul terapeutic.

MARIUS ZAMFIR

MIRELA BARBU

DANIELA VOICU

ANDRA

DIANA

PAULA

DANA

ROXANA

Doneaza si ofera o viata noua unui copil

Clinica Împreună se concentrează pe recuperarea copiilor cu TSA, fiind inspirată de compasiunea și devotamentul profesioniștilor noștri care sunt implicați în procesul terapeutic.

DONEAZĂ

Ne definim prin următoarele VALORI:

Urmărim excelența

Suntem contactați pentru a face o diferență, a maximiza rezultatele și a susține învățarea prin experința noastră terapeutică.

READ MORE

Integritate

Susținem nevoile copiilor, implementăm cele mai bune practici și ne dedicăm în totalitate procesului terapeutic.

READ MORE

Lucrul în echipă

Realizăm lucruri grozave ÎMPREUNĂ atunci când colaborăm cu colegii noștri și familiile celor aflați în terapie.

READ MORE

Compasiune

Ne implicăm în procestul terapeutic cu multă compasiune și recunoaștem faptul că ne confruntăm cu provocări unice de fiecare dată. Acest lucru ne-a învățat să punem oamenii pe primul loc și să ne preocupăm de nevoile fiecărui copil care trece pragul clinicii noastre.

READ MORE