Terapia TECE este terapia de eliminare a consumului de ecrane. Copiii cu vârste cuprinse între 0-3 ani care petrec peste 4-5 ore/zi in fata ecranelor pot dezvolta Autismul Virtual.
Citește mai multAnaliza Aplicată a Comportamentului (ABA) este o terapie bazată pe știința învățării și a comportamentului.
Citește mai multUn grup de socializare este un tip de tratament de grup care este orientat pe obiective și orientat spre rezultate.
Citește mai multNoi, Clinica Împreună, ne dorim să asigurăm o recuperare cât mai rapidă a copiilor cu nevoi speciale, iar de aceea învățăm și ne dezvoltăm permanent. Și tu poți să le dai o șansă la viață acestor copii prin diferite forme de donații. Contribuția ta face diferența! Află mai multe despre donații accesând secțiunea ``Cum să donezi``.
DONEAZĂLogopedia sau terapia vorbirii și a limbajului este o profesie care evaluează, oferă diagnostic și tratează dificultățile de vorbire, limbaj, comunicare și înghițire la bebeluși, copii și adulți.
Citește mai multTerapia ocupațională este implicată în evaluarea, diagnosticarea și tratarea dizabilităților psihice și fizice. Rolul terapeutului ocupațional este de a maximiza capacitatea unei persoane de a funcționa independent în cadrul societății și în activitățile lor de zi cu zi.
Citește mai multTerapia de integrare senzorială are ca scop îmbunătățirea și susținerea dificultăților întâmpinate de persoanele cu tulburare de procesare senzorială.
Citește mai multUtilizarea metodelor artistice pentru tratarea tulburărilor psihologice și îmbunătățirea sănătății mintale este cunoscută sub numele de art terapie sau terapie prin artă.
Citește mai multEste o formă de intervenție psihologică ce se adresează persoanelor sănătoase din punct de vedere psihologic, aflate într-un impas atunci când vine vorba de rezolvarea unor situații de criză fie că sunt sociale, profesionale sau familiale.
Citește mai multPsihoterapia este un termen general pentru tratarea problemelor de sănătate mintală, discutând cu un psihoterapeut acreditat.
Citește mai multTimpul este, alături de potențialul biologic, evoluție, progres, dezvoltare, educație, context etc. reprezentând în același timp una dintre cele mai importante resurse pe care un om le are și pe care trebuie să o valorizeze la potențial maxim, atât pentru binele personal cât și pentru cel al copilului.
Citește mai multJocul, considerat de diverşi autori ca fiind fie activitate intelectuală, fie activitate fizică sau o activitate agreabilă, fie ca plăcere gratuită, este o modalitate de relaţie între subiect şi mediu (lumea obiectelor şi a relaţiilor) ce constituie o formă primară a acţiunii umane.
Citește mai multOrice terapie functioneaza mult mai bine atunci cand creierul se afla in echilibru. Acest echilibru se poate atinge cu ajutorul tehnicii Neurofeedback prin stimularea si antrenarea functiei de reglare a creierului.
Citește mai multClinica Împreună este un centru de diagnostic și terapie pentru copiii cu Autism Virtual, dar și cu alte tulburări de dezvoltare.
0727030177 - Coordonator Daniela Voicu
0755112299 - Coordonator Mirela Barbu
Asociația Împreună cu Zâmbet
CIF 43021953