Cadru general și drepturi de proprietate

Site-ul www.clinicaimpreuna.ro și toate serviciile aferente acesteia sunt deținute și administrate de către Asociația Împreună cu Zâmbet. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteţi folosi aceast website şi serviciile aferente. Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a platformei, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acesteia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi site-ul online.

Întregul conţinut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe portal (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent dacă pentru un scop direct comercial sau de oricare altă natură pecuniară, fără acordul scris prealabil din partea Clinică Împreună.

Descărcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe portal nu transferă către persoană în cauza licență programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe portal. Clinică Împreună își rezervă dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal în cazul în care constată că această încalcă legea, bunele moravuri ori depășește scopul/ obiectul declarat al acestui portal. Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia a site-ului www.clinicaimpreuna.ro şi a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaţia română în vigoare.

Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestei platforme, a conţinutului său a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competențe de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Contact: Pentru orice informaţie legată de funcţionarea platformei clinicaimpreuna.ro şi a serviciilor conexe, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu această, ne puteţi contacta la adresa de email contact@clinicaimpreuna.ro, sau la adresa postală Asociația Împreuna cu Zâmbet, Bulevardul Uverturii nr. 84, sector 6, București